Visioner for ON

ON – vi deler viden

ON – er en platform for unge musikere fra de nordiske og baltiske regioner.

  • Målet er at mødes, udvikle og skabe musik sammen – med input fra de mest anerkendte musikere og komponister, som ønsker at dele deres erfaring og viden.

ON – har fokus på de unges karriere

  • ON ønsker at give de unge musikere relevante værktøjer. Med dem er de rustet til aktivt at tage ansvar for musikken samt for deres egen karriere, og dialogen skal ske i musikalske rammer, med blik på fremtiden, samfundet og det bredere perspektiv.

ON – hylder den kunstneriske udvikling

  • ON vil være den kunstneriske arena, et igangværende fænomen, som både udvikler og udfordrer de studerende, publikum og det musikalske liv. Vi vil være på forkant med udviklingen og undgå at bekræfte forældede konventioner.

ON – udvikler musikere

  • ON ønsker at udvikle den enkelte musikers evne til at reflektere kritisk og nuanceret – i forhold til repertoire, fortolkning, teamwork og i formidlingen til publikum.

ON – Nordisk musik – vi udvikler kulturarven

  • ON har altid fokus på den nordiske musikalske arv. Vi ønsker at fremføre historisk klassisk musik side om side med improvisation og elektronisk, samt inddrage romantiske klassikere inklusive rock, pop og film-musik, samt det 20. århundredes klassikere.

ON’s Energi skaber resultater

  • Det er en magisk sommer-oplevelse, når 70-100 unge, spillelystne sjæle opdager glæden ved at skabe musik sammen over tre uger med 11 dages intense prøver. Den energi skaber resultater!

 

Læs om orkesterets historie