Andre nordiske projekter

 

Nordiska Ungdomsorkestern

Nordiska Ungdomsorkestern er et kursus for dig, der ønsker at udvikle dit sammenspil i et orkester - og samtidigt møde unge fra andre dele af Norden. Orkesteret henvender sig til unge mellem 16 og 25 år, som kommer fra et af de nordiske lande eller selvstyrende områder og som nyder at spille symfonisk musik.

Læs mere her.

 

Nordisk Orkesterakademi

Nordisk Orkesterakademi er et 5-dags kursus, som giver unge muligheden for at prøve livet som professionel musiker. Der spilles store orkesterværker, og der knyttes venskaber på tværs af grænser. Ugen sluttes af med en flot koncert sammen en stor del af Helsingborgs Symfoniorkester.

Læs mere her.

 

Nordisk Yngre StråkStafett og Nordisk Akademi for StrygerPædagogik

NYSS samler hvert år 80 unge strygere i alderen 6-16 år fra hele Norden til soloundervisning, orkestersammenspil, folkemusik og dans fem sommerdage i Norge.

NASP afholdes samtidigt med NYSS og er et efteruddannelseskursus, som henvender sig til strygerpædagoger med nysgerrighed på pædagogik fra de andre nordiske lande, med ambition om orkesterledelse og med interesse for at skabe netværk og udveksling med nordiske kollegaer.

Læs mere om begge tilbud her.